torstai 22. syyskuuta 2011

Tiina Talvikki


Oma yritys on käynyt päivä päivältä todellisemmaksi ja nyt ollaan tilanteessa, missä toiminimi on rekisteröity. Se tarkoittaa, että vihdoin työni tulokset pääsevät hiljalleen julki, eivätkä ole vain esimerkiksi työpöydälläni pelkästään minun silmieni alla. Pääsen kunnolla töihin ja kokeilemaan siipiäni!

Ai jännittääkö? No tietysti, mutta vielä enemmälti olen innostunut - ja toivon, että myös te lukijat innostutte ja ihastutte siihen, mitä Tiina Talvikki tulee tarjoamaan! Olisi hauska tietää, että millaisia odotuksia kaikilla on Tiina Talvikin suhteen? Kommentoikaa vaikka tänne!

Kaunista syysviikkoa kaikille!

maanantai 19. syyskuuta 2011

Syyskuu on tekstiilien

En tahtoisi myöntää sitä itselleni, mutta edellisestä päivityksestä on kulunut aikaa jo reippaat kaksi viikkoa! Olen pahoillani. Kalenterini on täyttynyt pienistä ja vähän isommista tehtävistä, ja lopulta viime viikolla sain syysflunssan - olen edelleen toipilaana.

Sain äidiltä digiotoksia tekemistäni tekstiileistä, joita tekin voitte bongailla Salosta. Jaan nyt näitä kuvia kanssanne.


Salossa vietetään tekstiilin syyskuuta. Entisen opinahjoni Salon seudun ammattiopiston kulttuuripuoli on koristanut kaupunkia erilaisin tekstiilein. Myös minä pääsin mukaan, kun ensimmäisenä opiskeluvuotena tehdyt valkoiset mattomme tähdittävät Turuntien ja Asemakadun näyteikkunoita. Minun Talvikki-mattoni löytyy kukkakauppa Unikon ikkunasta. En voisi olla tyytyväisempi ikkunan asetelmaan; eivätkö punaiset omenat näytäkin ihanilta valkoista muhkumattoa vasten?


Aiemmin kerroinkin Ilomieli-näyttelystä, mikä pidetään Lillanin galleriassa. Myös Ilomieli on osa tekstiilisyyskuuta. Tältä näyttää minun kädenjälkeni galleriassa; mukana on "vanhoja tuttuja", kuten taustakangas ja keskikesän mekko, mutta myös uusia juttuja.


Ilomieli-tekstiinäyttelyyn voi tutustua ja ihastua vielä ensi viikon torstaihin asti!

Ilomieli-tekstiilinäyttely
2.-29.9.2011
Galleria Lillan (Asemakatu 12, Salo)
Vapaa pääsy
ti-pe 10-17, la 10-14

torstai 1. syyskuuta 2011

Ilomielellä


Tänään vietettiin ihanassa Lillanissa koulumme tekstiiliopiskelijoiden Ilomieli-näyttelyn avajaisia. Vaikka olenkin koulusta jo valmistunut, niin mukana näytteilleasettajana ollaan, kiitos opettajien kutsun. Olen tässä syksyllä piipahtanutkin koululla ja tuntuu siltä, että en taida lähteä siitä talosta kulumallakaan! :) Aloitin silloisessa Haktossa vuonna 2006 eli siitäkin on jo viisi vuotta aikaa.

Tosiasiassa tämä on ensimmäinen syksy, kun en ole opiskelijana missään. Takana on peruskoulu, lukio ja kaksi artesaanitutkintoa ja nyt on aika kokeilla omia siipiä. Toiminimen perustamisen viimeiset vaiheet ovat aivan käsillä. Kerron täällä ensimmäisenä, kun tapahtuu!

Sitä ennen suosittelen pistäytymään Lillanin puodissa ja galleriassa. Huomisessa Salon Seudun Sanomissa tulee olemaan Ilomielestä artikkeli ja siitä pääsee lukemaan maistiaisen SSS:n nettisivuilla.

Ilomieli-tekstiilinäyttely
2.-29.9.2011
Galleria Lillan (Asemakatu 12, Salo)
Vapaa pääsy
ti-pe 10-17, la 10-14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...