perjantai 12. helmikuuta 2010

Pitsikirja

Mainostauko! Viime viikolla kirjakauppoihin tuli kotimainen uutuuskirja, Pitsikirja. Ihanan käsityökirjan takana ovat Rinna Saramäki, Riina Honkimäki ja Emmi Jormalainen. Sen lisäksi, että kirja sisällöltään ja tunnelmaltaan puhuttelee minua kovasti, liittyy Pitsikirjaan jotain muutakin minulle erityistä: minulla oli nimittäin suuri ilo olla mukana kulisseissa ompelijan ja mallin roolissa!

Saan tekijöiltä lahjana yhden kirjan itselleni, mutta en millään malttaisi odottaa ja siksi olenkin etsinyt Pitsikirjaa selailtavaksi täältä Salosta. Vaan, täällä sitä ei tunnu olevan missään! Vietän tulevan viikonlopun Turussa, missä ehkä ehdin livahtamaan kirjakauppaan tätä ihanuutta etsimään ja katselemaan.

Kirjaa näkemättäkin uskallan luvata sen sisältävän toinen toistaan ihanimpia ideoita ja kuvia. Löytyykö Pitsikirja jo sinun lähikirjakaupastasi? Ennen kirjakauppareissua kannattaa vilkaista Pitsikirjan blogiin, missä tekijät ovat kertoneet kirjaprojektin etenemisestä.


4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hei Tiina! Ihanaa, että löysin blogisi! Itse asiassa Pitsikirjan ansiota, googletin kirjan ja sitä kautta tänne! :) Kirja on ihana ja siellä on hurmaavia kuvia! Ihanaa kevättä sinulle!

Tiina kirjoitti...

Moikka! Hauskaa, että löysit tänne! Huomasin jälkeenpäin itsekin, että Pitsikirjaa googlettaessa hakukone tarjoaa ensimmäisten linkkien joukossa minun blogiani. Kirja todella vie jalat alta! :) Ihanaa alkavaa kevättä sinullekin!

Sivina kirjoitti...

Kävelin tänään Salossa Suomalaiseen kirjakauppaan ja pysähdyin selailemaan harrastuskirjoja ja Pitsikirja pisti väkisin silmään. Avatessani ja selatessani kirjaa huomasinkin tutun mallin: Tiina!! :) Todella ihana kirja, ostin sen heti siltä seisomalta ja nyt on pää täynnä kokeilu halua! :D Jutellaan koulussa lisää! ;)

Sivina kirjoitti...

Kiitos linkistä! :) Menen kurkkimaan mitä sieltä löytyy!

Ja kyllä paidassa olevat kirjaimet ovat sattumalta samat kuin minun! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...