maanantai 28. maaliskuuta 2011

Turun Kädentaitomessut 2011


Viikonlopun Kädentaitomessut ovat nyt ohi ja kokemus oli hieno! Mistä sitä aloittaisi? Päällimmäisenä jäi mieleen messukävijät, jotka juuri tekivät kokemuksesta niin hienon. Ihmiset tulivat juttelemaan ja onnittelemaan, niin tutut kuin tuntemattomatkin. Tulevan kannalta hienointa oli kävijöiden kiinnostus tuotteisiini ja niiden ihastelu - metsäromantiikalla on paikkansa markkinoilla!

Lyhyellä varoitusajalla sain osastolle kavereiksi Kaisan ja Sorjan. Nämä kuvat ovat ottaneet Kaisa ja Taru, joka oli myös menossa mukana jälleen sunnuntaina. (Lauantaina Taru oli larpissa, minne ompelin hänelle asun, mutta siitä lisää täällä vasta vähän myöhemmin.)


Tämän mekon suunnittelin ja tein juuri näitä messuja varten. Se saikin paljon ihastelua osakseen! Kangas on ihanan tuntuista ja helma on jännittävän muotoinen ihan näin pelkästään henkarilla roikkuessaan. Päälle puettuna se on vielä eläväisempi ja näyttävämpi.

Ihastusta herätti myös valkea kesämekko, joka sekin näkyy tämän kuvan taustalla. Tämä itselleni alunperin syreenipiknikkiä varten tekemäni mekko on aiemmin esitelty täällä, mikäli haluat nähdä siitä lisäkuvia kesäympäristössä.


Käyntikorttini loppuivat lauantaina kesken, mutta onneksi vasta päivän viimehetkillä! Sunnuntaiksi teinkin niitä sitten reilusti lisää. Korttien kääntöpuolta koristi sama kettu, joka on taustakankaassa. Lisäksi pöydällä oli esitteitä Salon seudun ammattiopistolta ja Salon tämän vuoden "kulttuurikuukausista".


Taustakankaan kuvan piirsin alkuviikosta. Oli niin sanotusti erikoinen kokemus, kun tekemäni noin A4-kokoinen piirros muuntui 2,5 metriä korkeaksi kangasjulisteeksi.


Esillä olleet eläinprintit ovat osa opinnäytetyötäni, jota tällä hetkellä työstän. En ole esitellyt niitä täällä blogissa, sillä halusin näyttää ne vasta kun opinnäytetyö on valmis ja paketissa. Yllätyksenä tulleen Nuori Kädentaitaja -voiton myötä eläinprintit tulivat julki vähän suunniteltua aiemmin. ;)


Vähän hassu kuva, olen aika varma että en nukkunut siellä seisaallani keskellä osastoa...

En ollut messuilla myymässä, vaan käytin osaston töideni esittelyyn. Oma yritys on tähtäimessä, mutta sitä ennen on vielä suunnittelua ja valmistautumista, ja sisustusartesaanin paperit aion saada käsiini tämän kevään aikana.


Tämä kuva on perjantailta, kun olimme Tarun kanssa saaneet osaston juuri valmiiksi. Koko muu halli oli tässä vaiheessa vielä täysin tyhjä ompelukone-esittelijän osastoa lukuunottamatta. Halusin taustakankaalla ja ilmassa riippuvilla tuotteilla luoda mielikuvan puun oksiin ripustetuista vaatteista ja kasseista.


Lopuksi suurkiitos kaikille mukana olleille, niin tekijöille, tukijoille kuin kävijöille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Tiina! Olet taitava!

Terv.

ihailijasi

rittis

emminoora kirjoitti...

iih, näitä kuvia odotinkin näkeväni! onnea vielä kerran :)!

Tiina kirjoitti...

Kiitos tytöt! :)

aimarii kirjoitti...

Tiina-kulta - sydämelliset onnittelut halien kanssa sinulle upeasta voitosta! Huikean hieno saavutus, mikä taitoniekka oletkaan.
Sain tietää vasta täna aamuna koko jutusta. Ollaan pohjoisessa, eikä tule seurattua etelänpuolen asioita, ei edes kuunneltua radiota.
Nyt luin tietenkin blogistasi monen monta viimeisintä bloggausta ihastellen näkemääni ja lukemaani.
Hyvää jatkoa kaikilla saroillasi, sekä mukavia pääsiäisenpyhiä sinulle toivottavat kummisi.
Minä olin aamuvarhaisella jo hankikannolla kävelemässä ja etsimässä lähilampien porepaikkoja, josko saisi katiskaa veteen, mutta vielä pitää odottaa. Lunta on.

Tiina kirjoitti...

Lämmin kiitos! :) Tästä on hyvä jatkaa, kilpailuvoitto osui kohdalleni nimittäin juuri ennen valmistumistani sisustustekstiiliartesaaniksi. Nyt on opinnäytetyö palautettu, esitelty ja arvosteltu, eli koulu on ohi - uudet haasteet edessäpäin!

Voi täällä ei ole lumesta enää pientäkään nokaretta jäljellä. Pääsiäisenä olin kotipuolessa ja siellä Tynnyrijärvessä oli vielä jäitä jäljellä. Saattaa olla, että kun palaamme sinne vappuna, niin jäätä on enää vain laiturin alla. Siellä pimeässä ja viileässä majaili paksunpuoleinen jäälautta.

Oikein hyvää vappuviikonloppua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...