maanantai 19. syyskuuta 2011

Syyskuu on tekstiilien

En tahtoisi myöntää sitä itselleni, mutta edellisestä päivityksestä on kulunut aikaa jo reippaat kaksi viikkoa! Olen pahoillani. Kalenterini on täyttynyt pienistä ja vähän isommista tehtävistä, ja lopulta viime viikolla sain syysflunssan - olen edelleen toipilaana.

Sain äidiltä digiotoksia tekemistäni tekstiileistä, joita tekin voitte bongailla Salosta. Jaan nyt näitä kuvia kanssanne.


Salossa vietetään tekstiilin syyskuuta. Entisen opinahjoni Salon seudun ammattiopiston kulttuuripuoli on koristanut kaupunkia erilaisin tekstiilein. Myös minä pääsin mukaan, kun ensimmäisenä opiskeluvuotena tehdyt valkoiset mattomme tähdittävät Turuntien ja Asemakadun näyteikkunoita. Minun Talvikki-mattoni löytyy kukkakauppa Unikon ikkunasta. En voisi olla tyytyväisempi ikkunan asetelmaan; eivätkö punaiset omenat näytäkin ihanilta valkoista muhkumattoa vasten?


Aiemmin kerroinkin Ilomieli-näyttelystä, mikä pidetään Lillanin galleriassa. Myös Ilomieli on osa tekstiilisyyskuuta. Tältä näyttää minun kädenjälkeni galleriassa; mukana on "vanhoja tuttuja", kuten taustakangas ja keskikesän mekko, mutta myös uusia juttuja.


Ilomieli-tekstiinäyttelyyn voi tutustua ja ihastua vielä ensi viikon torstaihin asti!

Ilomieli-tekstiilinäyttely
2.-29.9.2011
Galleria Lillan (Asemakatu 12, Salo)
Vapaa pääsy
ti-pe 10-17, la 10-14

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...