lauantai 18. syyskuuta 2010

Katsaus kouluviikkoon


Tiistaina koululla vieraili tekstiilitaiteilija Tuula Nikulainen ja aulaan pystytettiin paimentolaisjurtta. Kuvan nappasin luokkakaverini Tarun blogista (ethän pahastu! :) ). Jotenkin onnistuin linssiludeilemaan melkein jokaisessa kuvassa. x) Tässäkin otoksessa olen tuo oikeanpuolimmainen.



Ja tämäkin kuva on Tarulta. Luulin että olin heittänyt kameran kassiini, mutta toisin kävi. Torstaina nimittäin olimme yritysvierailulla Kaarinassa Light Pressissä - lähtö puolen tunnin varoitusajalla! Mikäs siinä. :)



Samana torstaina kävin koulun jälkeen katsastamassa siskoni kanssa vaatetuskolmosten Luonnon helmassa -näytöksen kauppakeskus Plazassa. Siskoni Taru (kyllä, toinen Taru) otti kuvia, tämä on siis hänen räpsäisemänsä otos. :) Muistaakseni nämä mekot aloittivat shown. Kiitos vaatetustytöille näytöksestä!



Perjantaina testasin korjatun aterinkuvion uusilla lankavalinnoilla. Kangaspuut kenkkuilivat (tai oikeastaan loimi), mutta koetilkku onnistui. Ja eiköhän tuo ole se lopullinen malli. :) Vielä täytyy tehdä lankaostokset ja "paperitöitä", ennen kuin menemme Hämeenlinnaan Tekstiiliverstaalle näitä teettämään.



Ennen viikonlopun viettoon siirtymistä sekoittelin värejä ja painoin vielä kangaskasseja sekä olkalaukkukangasta. Olen tosi tyytyväinen tuohon omenaisen vihreään sävyyn, ja sekoittelemani auringonkeltainen onnistui myös hyvin - onneksi, sillä ensimmäiset myrkynvihreäni ja pistävänoranssit eivät sopineet näihin kuvioihin ollenkaan.

1 kommenttia:

Matilda Aurora kirjoitti...

Joo, istuintyynyt! Ja haluaisin nojatuolin tai sohvan jonka kankaana olisi tuota pihlajanoksaa ja lintuja... tai olohuoneen verhot. Hitsi, odotahan kun saan sen lottovoiton, niin laitan tilausta tulemaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...