sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Varpuslaukku kuvauksissa

Ensiksi kiitokset Nöpöstiinalle ja Maija-Leenalle, joilta sain Beautiful Blogger -tunnustuksen! Kuvioon kuuluu kertoa itsestään seitsemän juttua ja luovuttaa tunnustus eteenpäin seitsemälle henkilölle. Paneudun juttujen kirjoittamiseen ensi viikolla.

Kuviskurssilla aiheenamme on tuote- ja fiilistelykuvaus. Ensimmäiset kuvat otin viime viikolla, ja silloin kuvasin kesällä tekemääni olkalaukkua (jonka neiti R. ystävällisesti lainasi kuvauksen ajaksi takaisin, kiitos!). Kuvasarja kertoo kävelymatkasta kaupunkiin ja sen pikkuleipomoon, mistä ostetaan herkulliset croissantit. Näin kuvausta edeltävänä yönä unta noista croissanteista. Siinä minä ja mallini söimme leipomukset hyvillä mielin ja uni-minäni havahtui säikähtäen, "Mitä ihmettä me nyt kuvaamme!".
Mallina toimi Taru, joka yleensä toimii kameran takana. Kiitos!

Viime viikolla tein laukun kanssa samaan tuoteperheeseen kuuluvia kaulaliinoja ja rintanappeja. Niitä kuvasin Tarun kanssa tänään ja kuvat tulevat esille myös tänne. Kaikkia kuvattuja tuotteita varten on tarkoituksena perustaa putiikki Etsyyn (ilmoitan siitä sitten täällä fanfaarien kera, ette voi olla huomaamatta!). Harjoittelemalla Etsy-kaupan kanssa olisi tarkoitus tulevaisuudessa perustaa ihan oikea oma yritys.

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...