perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ne olivat kiireiset viikot

Olette varmaan jo kyllästyneet Kädentaitaja-kisaa koskeviin päivityksiini (1, 2 ja 3), mutta palaan vielä kerran tuohon menneeseen maaliskuuhun. :) Tyhjensin nimittäin pokkarikameran - mitä käytän harvemmin kuin kameraa, jota lainaan Tarulta - ja sieltä löytyi hauskoja kuvia, joita en edes muistanut ottaneeni.


Alle kahden viikon valmistautumisaika kädentaitomessuille - apua, mitä viedä esille?! Aloin etsiä sopivaa tunnelmaa ja värimaailmaa ripustamalla tekemiäni vaatteita ja asusteita seinälle. Heti ensimmäisissä suunnitelmissa mukana olivat pehmeät ruskeansävyt, vaaleanpunainen ja murrettu turkoosi. Näillä mentiin loppuun asti!


Messuseinälle piti saada jotain hauskaa. Koulu oli ihana ja avusti hankintojen kanssa, olen siitä yhä tosi iloinen. :) Seinäkankaan kuvasta minulle oli selkeä suunnitelma alusta asti (lyhyellä aikataululla ei ehdi jahkailemaan kauheasti). Mainitsinkin aiemmin, että piirsin kuvan A4-kokoisena. Tässä kuvassa näkyy valmis, viimeistelty piirros. Toimitin tiedoston eteenpäin ja sitten saatoin vain odottaa, että näkisin, kuinka kuva muuntuu 2,5 metriä korkeaksi kankaaksi...


Saatuani kangaspaketin ja päästyäni kotiin oli ihan pakko avata käärö heti ja ripustaa se esiin katseltavaksi. Kiinnitin sen koukuilla ikkunaan ja levitin sohvan päälle. Onneksi otin tästä kuvan, myöhemmin en olisi varmaan muistanut tehneeni tätä. :) Näyttää hauskalta! Kun saan jostain työhuoneen (tai edes tarpeeksi tilaa), niin tämä on ripustettava jollekin seinälle. Sen edessä saisi otettua kivoja tuotekuvia vaatteista.

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...