lauantai 13. elokuuta 2011

"Vaeltajan" suunnittelusta ja mitä siitä sitten tulikaan


Nyt onkin vuorossa Vaeltaja-vaatteiden erittely. Teen sen muutamassa erillisessä entryssä ja aloitan nyt kertomalla vähän suunnittelusta ja lopullisesta kokonaisuudesta.


Suunnittelun lähtökohdaksi nousi ajatus vaeltajasta, kadonneiden maailmojen kuljeksijasta ja hänelle sopivista mukavista ja monikäyttöisistä vaatteista. Ja Tarun kanssa yhdessä tekemiemme luonnosten jälkeen Taru teki valmiista asusta ihanan tunnelmakuvan! Näin jälkeenpäin on kiva vertailla ensimmäisiä luonnoksia tunnelmakuvan kanssa ja sitten tunnelmakuvaa valmiin asun kanssa.


Alunperin kokonaisuudesta piti tulla kaksiosainen - paita ja hame - mutta päätimme ompeluvaiheessa tehdä alus- ja päällyshameesta erilliset. Näin niistä tuli paljon monikäyttöisemmät.


Tein asuun itse pari asustetta (hansikkaat ja rintaliiviolkainten päällykset), mutta loput asusteista löytyivät Tarulta valmiina. Laukku on kirpparilta, kompassikaulakoru keskiaikamarkkinoilta ja pienen pieni myrkkypullokaulakoru on lahja kaverilta. Kuulokkeet Taru tuunasi itse kullanhohtoisiksi ja siivekkäiksi.

Näin se alkaa! Muutamana seuraavana päivänä laitan lisäkuvia ja -tekstiä paidasta, hameista ja hansikkaista.

Lue myös

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...