maanantai 9. toukokuuta 2011

Juuttisäkkikassit

Kevätsiivous, eli blogi on muuttanut ulkoasuaan! Värit ja taustakuva vaihtuivat ja järjestelin myös sivupalkkia. Lisäsin sinne Lukijalistan, minkä Lue-nappia klikkaamalla pääset helposti blogini lukijaksi. :) Ja nyt blogiani voi seurata myös sähköpostitse: kun kirjoitat sähköpostiosoitteesi vasemmalla olevaan kenttään, saat suoraan sähköpostiisi ilmoituksen uudesta blogikirjoituksestani.

Koska tänään rikottiin kevään lämpöennätys, niin ajattelin esitellä talvella otettuja kuvia, joiden katselu varmasti viilentää oloa jonkin verran!


Nämä kaikki kuvat ja niiden tuotteet ovat yksi osanen opinnäytetyöstäni. Aiheena oli kankaanpaino ja kierrätysmateriaalit. Nämä kassit on tehty vanhoista juuttisäkeistä. Jokaisesta kassista tuli yhtä persoonallinen kuin siihen käytetty säkkikin oli; niissä on säilytetty alkuperäiset, huolella tehdyt paikkaukset ja osassa kasseista yläreunaksi on hyödynnetty juuttisäkin oma päärme.Pitsikassi sai nimekseen Grand Bag, sillä se yhdistelee isoäidin (grandma) pitsiliinaa ja isoisän (grandpa) viljasäkkiä. Kaikki materiaalit kassisankoja lukuunottamatta ovat uusiokäytettyjä.


Juuttisäkkikasseista tein myös printtiversioita. Kassin reunaan on painettu piirtämäni jänis, nimeltään Vemmel.


Ja tässä pöllöystäväni Huuhkain. Pistäväkatseinen kaveri!

Huomasin vähän aikaa sitten, että kassit eivät ole aivan valmiita käytettäväksi. Nimittäin pölyjen pudistelusta ja pesukonepesusta huolimatta juuttisäkkeihin jäi pölyä (kassia käytettyäni oli kylkeni tomuuntunut...). Viimeistelynä minun on varmaan imuroitava ne! ;)

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...