tiistai 24. toukokuuta 2011

On the Dust LaneVietin eilisen päivän Helsingissä Katrin vieraana. Samalla hän sai tekemäni röyhelö- ja päällyshameen setin itselleen - viimeinkin! Näin myös pikaisesti Rinnan, jolle palautin korjausompelutyön (toivottavasti nähtäisiin pian uudelleen, pitempään!).

Vaikka olikin maanantai, olimme molemmat Katrin kanssa viikonlopputunnelmissa, mikä tietysti aina on mukavaa. Päivä oli kylläinen ja raukea, ja lisäksi sain nauttia kissaseurasta. Päivän huippu ja päätös oli kuitenkin Yann Tiersenin konsertti (ei hullumpi tapa aloittaa uusi viikko?).

Konsertti oli loppuunmyyty ja Tavastia ihan täynnä, mutta silti onnistuimme saamaan hyvät paikat parvelta. Keikalla maalailtiin kauniita musiikkimaisemia ja Tiersenin nöyrää omistautuneisuutta oli ilo katsoa ja kuunnella. Esitys oli ohi todella nopeasti, vaikka kellon mukaan soittoa kestikin reilun tunnin. Sinänsä ajoitus oli hyvä, sillä ehdin aikaisempaan bussiin ja kahden tunnin matkanteon jälkeen pääsin nukkumaan "jo" puoli kolmelta yöllä.

Tähän loppuun laitan kaksi melankolista suosikkiani Tierseniltä, Les Jours Tristes:n ja Monochromen. Nauttikaa!

Yann Tiersen & Neil Hannon - Les Jours Tristes

Yann Tiersen - Monochrome (live)

2 kommenttia:

Rinna Pitsiunelma kirjoitti...

Toivottavasti tosiaan nähdään pian - ja rauhallisemmassa tahdissa (tosin kiireemmin ei liene mahdollistakaan tavata :D). Sami kiittää paidan korjauksesta, mitään jälkeä repeämästä ei enää näy etsimälläkään!

Tiina kirjoitti...

Joo, ja bébén haluan tavata myös! :)

Luin blogistasi Ayano Uchidasta ja Pitsikirjasta. Jostain syystä Blogger ei millään suostunut vastaanottamaan kommenttiani, joten iloitsen asiasta tässä; todella ihanaa! Ja sinä olet kyllä varmasti ihan täpinöissäsi, niin sanotusti. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...